Khamis, 28 Julai 2011

YES!!!

Ini pic aku nan kwan2 ak... Comel kan?? huhu
" you're smart, but you're very lazy "
Ye kew aku ny smart tapi aku ada penyakit LAZY??
ye la kowt??
Aku mang malaz sngat2 lar..

Aku un tak tau mcam mana aku ley dapat penyakit ny...
Truk btowl la??Kalau nak kata tak ada motivasi, aku rasa aku dah selalu kena kaunseling sampai sakit dah telinga ny nak dengar... Asyik ulang benda yang sama jew.
Tapi kenapa masih tak berubah lagi??

Aku malas sangat2 la..aku pun tak tau kenapa.
Yang aku tau, dunia aku bantal dan tilam je.
Dah tak ada benda lain yang penting...

Okey, ary nyh aku na ctew yang aku dapat masuk kelas MUTIARA MAWAR...hak3
Lawak tak dengar nama kelas ny??
Aku un pelik nama diew...
Kononnyew kelaz ny untuk dak pandai.. Kirew dak2 harapan sekolah lew..
MAWAR tu kelas first kat sekolah..
MUTIARA tu pulak sebab Pengetua nak kami bersinar bagaikan mutiara di dalam timbunan pasir...
Lbey kuwang cam uw r...

Macam mana aku diterima masuk kelas ny??
Ntah?? Mang nasib aku kowt?? Yew r, dak malaz cam aku masuk klas first?? huk3
Mang tenggelam la kau dalam pasir..huhu

Actually, dalam kelas aku dapat no 6...x de la pndai sangat,kan???
Dlam tingkatan pulak aku dapat no.13
Tau tak?? Bdak2 pandai kelas aku semua lelaki... Mang pertama kali dalam sejarah la.
Tahun lepas, no 1-4 dimonopoli oleh kaum Adam.
Bila sorang uw da pindah, thun ny no. 1-3 tetap dimonopoli oleh kaum ini...
Tahun lepas aku selalu dapat no.5
Bila kwan ak Nabila Najwa a.k.a BULAT (hak3) msuk klaz kami, aku dah jatuh no. 6...
Tahun ny pulak aku tetap dapat no.6 periksa tengah tahun.
No.1-3 confirm r dak3 uw..
Tapi no.4 & no.5 dak pompuan... kawan aku uw...
Adoiyai, macam mana diowang ley naik secara mendadak ny??
Pandai nyew??
Tapi, aku tak kisah un...
Aku an mang tak kisah?? huhu

Bila aku bagi tau mak aku, mak aku ckap:
"Tak apa la, angah. Ok la tu. Usaha lagi. Diorang tu p tuisyen. Hang blajaq sendiri boleh dpat no.6 ok la tu. Lagipin hang masuk sekolah tu bulan 3. Kan hang kata banyak yang depa dah blajaq, hang tak blajaq lg"
Adus.. Best gilew dapat mak macam ny.. Sjak blew lak mak aku sporting ny??
x sangka btowl..huk3
Tp, btowl gak apa yang mak aku ckap uw. Time aku masuk sekolah ny bulan 3 hr tu, depa dah banyak belajar. Ye la, main lompat2 gitu..huk3
Aku kat SMK Sik pulak blajar ikut chapter... So, banyak la yang depa dah belajar, aku tak belajar lagi.
Masuk exam pulak tu.. Mang tension r

Tapi, aku dengan bangganya nak bg tau yang aku dah pandai sikit-sikit buat matrixs..huhu
Jgn r gelak..mang r bagi korang chapter tu senang.
Bagi aku yang belajar sendiri ny susah la...
Tapi aku dah berguru sikit-sikit nan Farah. Thanks God, exam 2Q2 ny aku dapat jwab soalan matrix!!! Sukanya..huhu

Eh, apa yang aku merepek ny??
Bukan nak citew pasal Mutiara Mawar kew??huhu
Yang penting, lepas ny banyak la ahli-ahli baru dalam kelas aku....
Aku perlulah bergaul mesra dengan Pelajar-pelajar harapan Straight A agar badi malas aku ny hilang..haha
K r, kawan-kawan. Sampai sini du;u aku punya story. T ak ctew g keyh??
Thanks 4 read.. Bye3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan