Khamis, 21 Julai 2011

Skor 'A' Chemistry..

Assalamualaikum...
Hye guys.. Warh, mang da lama glew erk ak x post at cni??
Sorry la yew?? Ak buzy ckit lately ny.
Ini pun aku sedang mencuri peluang untuk bersama korang.

Ok la, hari ny aku nak kongsikan bersama ngan korang, ak g Bengkel Skor 'A' Chemistry
kat SMK Ahmad Boestamam, Sitiawan.
Ok, best jugak la bengkel ny sebab ak dpt byk tips2 yang berguna..
( Walaupun aku banyak mengelamun jew...hehe..)
Tp, yg palig best nyew, ak x bsing hari ny..haha
Ye la, kawan-kawan aku suka kata aku bising dalam kelas. Banyak cakap la, apa la.
Tapi kan, aku rasa aku bercakap bila ada orang cakap nan aku jew.
Ye la, x kan aku cakap sorang-sorang kowt?? Mang x btowl r uw an?? hak3

Mang best r dapat luangkan masa bersama rakan-rakan... Ye la, selama ny asyik study jew kan??
( Sebenarnya, kawan-kawan aku yang study.. aku relaks jew..huhu )
Sebenarnyew skola kami diberi perhatian.. Almaklumlah, CikChem kami yang arranged program ny..
So, ktowang sbagai student diew mesti r bangga an?? huhu...

Thankz a lot and tahniah kepada guru2 kimia Daerah Manjung, especially Cik Chem ak...hehe
Baiklah, disini aku nak kongsikan bersama beberapa gambar kitowang..



Ini g Chemistry kew Physics??
Siap uat Flaming Right Hand Rule lg..
 

Inilah dak laki klaz kami...
 

Ini ktowang time dlam Dewan..
  
Ok lah, ak asew sampai cni dlu catatan aku uat ary ny.. T adew mase ak story g keyh???


Tiada ulasan:

Catat Ulasan