Rabu, 7 Mac 2012

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012

Wohoo.. buat pertama kalinye, 
Miss Eira membuka hatinya untuk join  contest!!!
mcm mna ley terbuka hati??
Entahla, mungkin terpikat dengan wajah tuan punya blog kowt?? hehe..
The true is, kagum sgt pd  tuan punya blog yg pandai sgt menceriiakan blog  beliau..
Tidak seperrti blogku ini yg kadang muncul dan kengkadang tenggelam.. hehe


korang nak join jugak??
Oke, jom join beramai-ramai.. hehe

Syarat join sangat senang ::

1. Buat entry bertajuk Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012
2. Copy kod banner dalam kotak tu dan tepek kan ke dalam entry backlink ke sini.
3. Kenalkan diri ? Mungkin Nad tak kenal, dan mungkin memudahkan sahabat lain mengunjungi blog anda..:)
4. Contoh :: "Paggil saya Nad, saya gila tuit dan suka merapu kat dalam blog.:)"
5. Semua yang join akan di senaraikan di Bloglist Miss Nadya
6. Link hantar di entry ini..:D

Selamat mencuba!!
# p/s: x salah kalau kita suka-suka join  for fun, kan??
Apa tunggu lagi??
Jom-jom!!