Isnin, 11 Julai 2011

Makan

Hye kawan2..hehe. Hari ny baru lah ak bersemangat nak ctew ckit sbb hari ny ak da rajin ckit. Da insaf la katakan..haha
Disebabkan lapar yang amat sangat, aku pun merajinkan diri turun ke kedai dan beli mee kuning.
Aku masak maggi yang dicampur dengan mee. Macam mana tu?? x tau ke??
Resipi ny pun memang aku reka sendiri jew. Tapi sadap!!! Tak percaya try la buat...


Ini la mee special ak.. DIhidangkan bersama air susu

Ok,paham ke x ny?? Nampak tak maggi dalam mee tu?? Ala.yang kecil sikit saiznya tu. x nampak?? Ada la... Herm, kalau x nampak jgak, cepat2 lew prgi kdai crmin mata check..haha
Ramuan dia sama je dengan mee goreng. Just tambah maggi je. So, mee ny ada kuah la. Tp yg ny ak uat kering ckit. Slalunya memang banyak kuah la...

Aku makan semua tu?? Eh, x la.. aku makan ckit jew. Yg lain tu aku simpan nak bagi mak cik aku rasa.. Mak cik aku balik hari ny. Kalau makcik aku x balik, aku goreng je la balik pagi esok buat breakfast.
Kenapa selalu cerita pasal makanan?? Haah la, baru aku perasan dah 3 hari aku cerita pasal makan je..haha
Actually, aku tak tau la nak ctew pasal apa. x ada yang menarik pun.. Tgk la nnt kalau ada cerita best, aku story k???
Ok la, aku nak pergi mandi ny. Then nak uat kerja sekolah pulak.. Dah lama ak x sentuh buku.huhu..
Teruk betul kan??
Jgn contohi ak yew??
Thanks 4 read.. Bye3

2 ulasan: