Khamis, 24 Jun 2010

Ditinggal

hari ini aku ditinggalkan keluarga... My family lek kg... And aku tak boleh ikot... sebab sabtu ni ada kem sains di teluk senangin. Hari ini juga last jumpa my sis, Along. Sebab lepas balik kampung Along terus mendaftar masuk U.So sad salam dengan Along tadi sebelum pergi sekolah. Along demam. Kenapa?? x berani nak tanya sebab rasa sebak sangat. Air mata ni murah je nak mengalir. Sepanjang perjalanan pergi sekolah, menangis. teringat kenangan bersama Along. Bukan tak pernah berpisah dengan Along. Dulu pun selalu berpisah sebab Along duduk asrama. Tapi kenapa perpisahan kali ini amat memilukan? Along,study hard,ok!!! Tahniah dapat masuk U. Belajar elok2...

           Ditinggalkan berseorangan di rumah. So,ajak Adila temankan and tidur sama-sama...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan