Jumaat, 3 Februari 2012

Hi Tea Graduation 2011



Actually, acara Hi Tea Graduation ny da lama dah... Just ak bru brkesempatan na ctew at cni.. = )
Nmpak x kad kat atas uw??
wow!! Kitowang sumew langsung x sangak akan dpt kad jemputan...
Nmpak class gitu..haha

Majlis ny hanya untuk meraikan kami, pelajar Form 5, SMK Pangkalan TLDM...
Waktu majlis ny berlangsung, kami dihidangkan dengan tayangan video dan gambar sepanjang perjalanan kami sebagai warga SMKPTLDM...

Pagi tue, ckgu sempat pesan lagi :
"Ptg ny, kamu semua pakai cantik-cantik, hensome2 sbb kta ada pemenang pakaian tercantik"
Lebih kurang macam tue la ckgu ckap.. Ntah, aku un da lupew. Da lama berlalu, kan??
So, let's check it out pic kami di sana...











Ini semua gambar ktowang pose kat kolam renang Teluk Batik Beach Resort..
Gambar ny ak 'curi' at FB Farah..
Cantik kan dia edit???

Ini lak pic kwn2 ak lam dewan...

Then, alang2 da sampai Teluk Batik, ktowang un melaram r at TB.. haha






Pic2 ny plak, ak 'curi' dlm FB Amalina.. haha

Comel kan, kami???


Spanjang majlis tue berlangsung, ada cabutan bertuah.. Ktowang gurlz 5 Mawar yg duduk meja tue, kbanyakannyew dpt Cabutan Bertuah.. Memang bertuah, kan??
Rasanyew 2 org je yg x dpt.. Sabar, ye?? hehe


 
Cuma tupperware yg dpt..haha
Jgn sedey, ye???



Yg penting, semua gembira bila dpt bwk balik Cenderamata ini beserta dgn sijil penghargaan...


I'm really miss this moment.. Miss my friends very much!!!




2 ulasan:

  1. aku rindu korang sume. sumpah aku nangis baca entry ko ni ;'(

    BalasPadam
  2. How can I find you?
    Bg la clue sikit.. hak3
    Btw, miss you too..
    Entah bila boleh jumpa balik,kan?
    Once a friend, forever be a friend..

    BalasPadam