Jumaat, 9 September 2011

trial

Hye kawan-kawan...
Alamak, sorry la dah lama x update  blog ny.
Buzy sangat-sangat la kawan...
Tengah peperiksaan percubaan nyh.
Takoootnyew....
Nak tak nak, kena la tempuh jugak, kan??

Aku dah insaf bila tengok paper sejarah tadi, aku langsung tak faham.
Mana tak nya, langsung tak baca buku.
 Malam tadi boleh pulak tengok Lagenda Budak Setan sampai lewat malam.
Bila nak jawab soalan, terus gelabah.

So, aku amat insaf and berharap biar paper sejarah je yang kantoi.
Aku tak nak cacatkan result aku...
So, aku nak start study.
Doakan kejayaan aku, keyh??
Kepada yang senasib dengan aku,
GOOD LUCK weyh!!!
Do all the  best...
Love you all....



2 ulasan: