Sabtu, 11 Disember 2010

First time ak msuk cinema!!!!

                                                                                                                   
Erm,ri ny ak p cinema nan kwn ak. First time in my life kowt?? Hak3.... ngok citew Narnia. Best!!! Tp ak x bpew paham cngat...



Npew x paham?? Ye r,ini Narnia yang ke-3 sedangkan first n second Narnia bkn ak tngok un. Tue yang x bpew nan feel uwh.. Hik3... Mlew2 masuk pawagam,wndu plak kat my sis kat kedah uw. Yew r,dia nak cngat tgk citew ny. Beria2 dia ajak ak p cinema tat Village Mall tp ak tgk dlu kat cni... Cian diew. X pe2,t ak blik kedah ak citew kat dia. Hik3

Ny kalau mak tau ak p cinema ny, mampos!!! Yew r, mak ak uw x bpew sporting cngat. Dr dlu ak nan kakak ak tingin nak masuk pawagam. Tp nak tau apa yang mak ak ckap???   'Kalau hangpa dok tgk cita tu tiba2 pawagam tu runtuh macam mana? mati katak hampa tau dak? Kalau dgq ceramah agama ka,apa x pa la jgk. Mati dalam iman. Ni kalau mati kat tempat macam tu?? Dah la gelap2 macam tue'  Hak3... Itu jew r ayat mak ak yang membuatkan ak n kakak ak x berani nak menjejakkan kaki ke pawagam...hxhx

Herm,popcorn kat cinema uw best kan?? Sedap gilew. X macam kat pasar malam. Ye r,harga un mahal...Hik3
Yang ak paling terkejutnya, 'eh,bekas-bekas air ngan popcorn tue tinggal jew kew?? Eh,bersepahnya.....' Itu la ayat ak  bilew terkejut tengok pawagam selepas lampu dibuka setelah cerita habis dimainkan. Almaklumlah....jakun. First time kan?? haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan